Juniversel Mediums

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Juniversel-Mediums.nl!

Uw zojuist gesproken consulent bedanken en/of complimenteren?

Hier kunt u ervaringen delen en tegelijk helpt u ook andere bezoekers ermee om makkelijker een keuze te laten maken uit één van onze consulenten!

Wij stellen dit zeer op prijs en wordt vast en zeker ook door een bezoeker op Juniversel-Mediums.nl gewaardeerd!

Alvast hartelijk dank namens het gehele team!

Kaartlegster Gina

Hakima schreef op: 22-11-2018

Medium gina dank je wel voor het top consult. Je bevestigde mijn vermoeden en gaf me goede handvaten mee. Keep up the good work. Bel je snel.

Kaartlegster Gina

Marjolein schreef op: 22-11-2018

Hele goede ervaring met Gina die voor mij de kaarten heeft gelegd. Het was heel uitgebreid en grondig en ik kon mij er heel erg in vinden. Ze gebruikt verschillende soorten kaarten, dat is ook heel fijn, zo krijg je een breder beeld. Echt een aanrader!

Kaartlegster Gina

Ana schreef op: 22-11-2018

Heel fijn, verhelderend gesprek, ze sprak ook zeer rustig zodat ik het gevoel had dat ze echt de tijd voor mij nam. Dankjewel!!

Medium Mila

V schreef op: 21-11-2018

Mooie aanwinst voor de lijn! Fijne rustige stem en vond het een fijn consult!

Paragnost Joy schreef op: 16-11-2018

Lieve mensen, de komende periode ben ik alleen bereikbaar voor belafspraken. Liefdevolle groet Joy

Medium Melchior

T. schreef op: 15-11-2018

Een verhelderend gesprek gekregen. Je was duidelijk en sterk in je uitspraken. Heb zeker veel aan je gehad dus dank je!

Medium Amber

T schreef op: 14-10-2018

Lieve Amber,

Ik spreek je nu al geruime tijd en er is nog niet 1x iets niet uitgekomen van wat je vertelde. Wat ben jij goed in het zien van details. Alles wat je ziet,komt uit! Daarnaast ben je een heel liefdevol en eerlijk mens. Een mentor, een coach. Ga zo door lieverd!

Liefs, degene met de “reis” ;)!!!

Medium Nieke

Fatima schreef op: 12-10-2018

Amai Nieke zeg, alles wat je zegt heeft een betekenis en inhoud … echt waar. Vandaag zijn er weer dingen uitgekomen wat jij me allang wist te vertellen.
Dikke merci, echt wel!!!
Dikke kussen.

Medium Nieke

C. schreef op: 10-10-2018

Hallo Nieke,

Hallo Nieke, ik heb je deze middag gebeld , o.a. over een voorwerp dat ik al een weekje kwijt was (eerder in het gastenboek gelezen dat je die al eens kon opsporen). Je zei me dat ik in mijn auto moest gaan zoeken. Ongelofelijk maar waar, het is terecht? Ik vind dit echt top van je !
Liefs C.

Medium Angela

Kam schreef op: 05-10-2018

Lieve Angela,
Zo helder en zuiver ben je, keer op keer!
Echt ongelofelijk maar waar !
Je zag nieuw werk, aansluitend op de huidige.
En dat is ook zo uitgekomen. Dankjewel voor de mooie gesprekken en inzichten. Dikke Xx

Medium Nieke

G. schreef op: 19-09-2018

Helaas kon ik je niet nog een keer bellen, maar ik ben blij om te horen dat mijn onzekerheid over mijn vermoeden (op mijn werkplek) is bevestigd, dat mijn intuïtie klopte. Ook de andere positieve vooruitzichten geven mij hoop op een betere toekomst. Als ik echt ga trouwen (in dit leven bedoelde je toch??) dan ben je hierbij alvast uitgenodigd 😀

Medium Amber

Extra bevestiging schreef op: 21-08-2018

Heel heel open en eerlijk over alles !!
Echt enorm behulpzaam en lief.
Mooie gave heb je.

Medium Nieke

Onzekere vlinder schreef op: 14-08-2018

Hallo iedereen die gelooft in de hulp van boven en aan iedereen die gelooft dat er meer is dan we enkel zien met het blote oog. Nieke ik wil jou bedanken voor alles! Je bent de relatie – expert !! Ik kan je vergelijken met dokter Phill van de televisie jij bent echt super super goed !! Jij kent de situatie op 2 minuten, je geeft goede raad en tips maar de keuze ligt nog altijd in mijn eigen handen en hart en ziel. Bedankt dat ik zelf de keuze mag maken. En bedankt dat ik via de telefoon enorm veel hulp en steun krijg. Ook bedankt dat ik door jou verloren voorwerpen terug vind ! Was erg gehecht aan die spullen met emotionele waarde. Blijf aub werken voor deze lijn k heb je levenslang nodig. Bel haar aub je zal geen seconde spijt hebben. Als je het nooit geprobeerd hebt zal je het nooit weten………. Heel veel opgeluchte groeten en ik bel je zeker nog terug want levensvragen zullen er altijd zijn …… liefs ?

Medium Nieke

Fatima schreef op: 30-07-2018

Dag lieve Nieke … ik ken jouw al een paar jaar. je bent voor mij de beste consulent en medium die er is. Telkens breng je klaarheid in bepaalde situaties. Dankzij jouw visie bekijk ik mijn leven anders nu. In de positieve zin weliswaar.
Ik hoop dat jij het ook goed stelt en veel sterkte !!!
Ik wil je zeer snel terug spreken.

Liefs Fatima

Juniversel Mediums

Kaartlegster Yvonne schreef op: 26-07-2018

Hallo,
Ik wil even doorgeven dat ik van 28 juli tot en met 9 augustus op vakantie ben. Ik ben op 9 augustus weer aan spreekbaar op de lijn. Fijne vakantie allemaal!

Medium Jessica

nador schreef op: 27-06-2018

Jessica je bent echt goed joh geen grappen maak je en hoe je die vrienden van me beschreef wajow wajow respect meid enne chokran voor je waarschuwing van je weet toch gr nador

Medium Esperanza

H schreef op: 26-06-2018

Topper

Juniversel Mediums

Medium Nieke schreef op: 25-06-2018

Mijn lieve klanten ik zal niet op de lijn zijn vanaf 28 juni tot en met 5 juli ik dank jullie voor je begrip liefs nieke

Medium Jessica

Manon schreef op: 25-06-2018

Lieve jessica.een paar dagen geleden heb ik je voor het eerst gesproken.het was een fijn gesprek en bent erg direct.je had gelijk over M want het is gisteren gebeurd.je hebt me de situatie vanaf een ander punt laten zien.ik voel me eindelijk begrepen en ben ook opvallend rustig.dank je wel jessica. xxx Manon

Juniversel Mediums

Medium Nieke schreef op: 21-06-2018

Lieve klanten wegens overlijden van mijn zusje zal ik even niet online zijn , alvast bedankt voor jullie begrip Nieke

Laat een reactie achter