Juniversel Mediums

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Juniversel-Mediums.nl!

Uw zojuist gesproken consulent bedanken en/of complimenteren?

Hier kunt u ervaringen delen en tegelijk helpt u ook andere bezoekers ermee om makkelijker een keuze te laten maken uit één van onze consulenten!

Wij stellen dit zeer op prijs en wordt vast en zeker ook door een bezoeker op Juniversel-Mediums.nl gewaardeerd!

Alvast hartelijk dank namens het gehele team!

Medium Amber

C. schreef op: 13-09-2020

Amber, heb je een week geleden gebeld i.v.m. overlijden van mijn ex-vriend, je raadde me aan te achterhalen waar hij opgenomen was, wat ik ook deed . Zoals ik zei was het zo belangrijk voor mij om afscheid te kunnen nemen, ben zo blij dat ik hem nog een laatste groet kon brengen en een liefdevolle boodschap kon meegeven voor een mooie reis naar het licht. Je had me bevestigd dat ik afscheid zou kunnen nemen. Enorm bedankt hiervoor. Ga je gauw nog eens bellen.

Medium Nieke

Elisabeth schreef op: 13-09-2020

Lieve Nieke,
Tijdens de turbulente jaren van mijn leven heb jij mij enorm kunnen ondersteunen. Hetzij door inzicht te geven over onderwerpen die met mijn privéleven te maken hadden, of door vervelende situaties in het bedrijf of bij onaangename rechtzaken.
Zoals het hoort liet je de keuze aan mij en gaf alleen inzicht in het dilemma.
Lieve Nieke, ik ben jou heel dankbaar voor de rust die je mij hierdoor hebt kunnen bieden, want zeker weten: ik heb de juiste beslissingen kunnen nemen omdat jij áltijd gelijk hebt gehad.
Dank je wel!

Medium Gina

AnneMirel schreef op: 04-09-2020

Liefdevol en respectvol, to the point, zegt hoe het is en wind er geen doekjes om. Ik kijk altijd uit naar een reading van Gina -x-

Medium Angela

Anoniempje schreef op: 24-06-2020

Lieve Angela zoals beloofd zou ik jou een berichtje sturen. Heb jou 2 haar geleden voor het laatst gesproken en alles wat je toen voorspelde is uitgekomen. Nu was ik weer eens ongeduldig en had ik jouw hulp nodig. Dankje voor mij weer de rust te geven en hopen dat wat je nu voorspelde ook weer uitkomt. Liefs xxx

1 14 15 16

Geef een reactie