Juniversel Mediums

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Juniversel-Mediums.nl!

Uw zojuist gesproken consulent bedanken en/of complimenteren?

Hier kunt u ervaringen delen en tegelijk helpt u ook andere bezoekers ermee om makkelijker een keuze te laten maken uit één van onze consulenten!

Wij stellen dit zeer op prijs en wordt vast en zeker ook door een bezoeker op Juniversel-Mediums.nl gewaardeerd!

Alvast hartelijk dank namens het gehele team!

Medium Jessica

Greetje schreef op: 28-04-2016

Een week geleden een behandeling gehad van Jessica. Nog steeds erg onder de indruk hierover….
Lieve Jessica, ik ben je bijzonder dankbaar voor jouw behandeling. Wat een GAVE!
Bel haar en u zult versteld staan!

Medium Jessica

Jason schreef op: 14-04-2016

Bedankt bijzondere dame. Ik stond versteld. Dat je precies de zaken opnoemde waar ik mee zit. Hoefde geen woord te zeggen en ook over wat ik kon verwachten. Je bent echt goed dame. Je gaat me zeker nog horen. Bedankt.

Medium Jessica

Priscilla en familie. schreef op: 12-04-2016

Lieve lieve Jessica,
Wij willen jou via het gastenboek uit ons hart bedanken want het is niet te beschrijven wat er allemaal plaats heeft gevonden tijdens de behandelingen die je ons gezin hebt gegeven. Je bent als een mooie Engel op ons pad gestuurd waar we heel dankbaar voor zijn. Jij bent echt een Engel lieve Jessica en wij voelen ons gezegend dat we jou hebben mogen ontmoeten. Jaren lang hebben wij gezocht en gezocht voor hulp en niemand had ons nog kunnen helpen totdat jij kwam en een ieder die geholpen is door Jessica Lang weet precies waar we het over hebben. Wij hebben de eenheid terug in ons gezin en alle strijden en lichamelijke pijnen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. We kunnen weer lachen wat al velen jaren niet meer bestond. Veel positieve dingen zijn er nog gebeurd na de komst van Jessica. Het is soms nog niet te bevatten dat we uit het hele donkere zijn gehaald. Al weken lang valt je naam hier nog steeds elke dag lieve Jessica. Mijn nuchtere zoon die in het begin erg sceptisch was, is een hele grote fan van je geworden en zelfs hij spreekt nog steeds dagelijks over jou. Je bent een bijzonder mooi warm en gezellig mens lieve Jessica. Wij bidden elke dag voor jou dat je altijd in goede gezondheid het mooie goddelijke werk voort mag zetten bij alle mensen die hulp nodig hebben. Wonderen gebeuren er namelijk in de badkamer tijdens de behandeling.
May God Bless you and your family lieve Jessica.
Lieve groetjes van een gezegende familie uit Hoofddorp.

Medium Noa

Armand Filon schreef op: 07-04-2016

Lieve Noa.
Vandaag heeft Jessica me gebeld, fantastisch gesprek gehad en wordt vervolgd.
Maar mag ik jou hartelijk danken dat je me ver de drempel heb geholpen, anders was het nooit zover gekomen.
liefs, armand

Medium Jessica

Kamla schreef op: 07-04-2016

Lieve Jessica,

Ik ben nog steeds verbaasd dat wij elkaar hebben ontmoet, binnen no time. Ik zal die dag van gisteren nooit vergeten.
Jij bent echt mijn reddende engel, hoe jij wist en voelde hoe slecht het met me ging en alle negativiteit die bij mij en rondom mij was.
Innerlijk en op meer gebieden ging ik helemaal kapot. Na gisteren, jij hebt mij behandeld en de tijd en aandacht die je hebt
geschonken , is het rustig in en met mij en in huis. Ik ervaar zo´n rust in en om mij (ook innerlijk).
Jessica, jij bent een engel en een wonder die op mijn pad is gekomen, ik dank je hiervoor. Ook dat je mijn zoon behandeld hebt.
Ik ken niemand die voor mij heeft gedaan wat jij hebt gedaan, je hebt me onvoorwaardelijk en gelijk geholpen! Je bent een geweldig, warm en eerlijk mens (engel). God bless U. En blijf doorgaan met je goede werk en Juniversel!

Daarnaast wil ik Angela en Noa bedanken voor hun adviezen en inzichten!

Groetjes, Kamla

Medium Noa

Esther schreef op: 07-04-2016

Lieve Noa.

Ik ken je als medium al heel lang. En had ik vijf jaar geleden maar direct naar jou geluisterd en vertrouwd, dan zat ik nu niet in een burn-out. Proces met advocaten,kinderbescherming en hulpverlening. Jij had gelijk het komt goed. Jij gaf in begin al aan dat ik sterk was en goed aanvoel. De laatste vijf jaar was je steun en toeverlaat als ik het even niet wist of niet meer zag.

Alles wat je voorspelde kwam uit. Zo blij jou te treffen. Als ik jou nu bel weet ik uit ervaring dat het zo is dus heb vertrouwen. Achteraf kan je dat pas zeggen.

Nou dat kan ik.

Lieve schat je bent duidelijk,snel en direct. Gesprek hoeft dus niet langer te duren. Ik gun dat andere hier niet na vijf jaar achter hoeven te komen. Dat scheelt veel energie.

Jij bent echt mijn topper.

Beste Jessica
Wat een super, mooie, zuivere site heeft u neergezet. Ik wens je alle goeds en veel succes.

Medium Jessica

Devi schreef op: 03-04-2016

Vervolg van mijn verhaal van 09-03-2016

Heb al een douche gekregen van Jessica !! Ongelooflijk!! Woorden schieten te kort !! Mijn blokkades zijn verdwenen. Tijdens de douche kon ik mijn benen ietjes bewegen. Want mijn onderlichaam is al jaren lang verzwakt..ging aan de verlamde kant. Maar na de douche ging het beter en voelde ik me zo kalm. En nu ben ik minder een “controle freak” over mijn leven. Kon moeilijk loslaten. Ongelooflijk dat ik nu makkelijker mee om kan gaan !! En mijn stoelgang is ook heel veel verbeterd. Had te veel negativiteit in mijn lichaam. Had ook met zwarte magie te maken, dat mijn leven al jaren niet meer is zoals het hoort te zijn. Van verlamming…verdriet/stress..nieuwe ziektes die erbij kwamen. Gezichtsvermogen werd ook minder..en ga zo maar door…Maar nu na de douche voel ik me Herboren. En nu veel trainen voor mijn benen !!

En later hebben ook mijn ouders/broertje een douche gehad. Ook hun blokkades/negativiteit zijn weggehaald en ook de zwart magie bij mijn moeder is weggehaald!!. Ons gezin ging jaren lang kapot door de zwarte magie. Het werd erger bij de dag!! Bij een ieder ging het heel erg mis!! Dat wisten we wel. We hebben zo veel hulp gezocht!! Maar niemand kon ons helpen. Maar nu hebben we op het juiste moment Jessica gevonden die ons daadwerkelijk heeft geholpen. Een reddende Engel!!
Ons huis is ook gereinigd. Amazing wat een verandering !! Verlichting in ons huis. Een ieder is veel kalmer. En merkte ook dat niet alleen bij mij, maar ook bij mijn ouders/broertje gezicht veel lichter en stralender is geworden.
En wat ook zo bijzonder is dat mijn broertje werd gebeld met de mededeling dat hij de baan heeft gekregen waarvoor hij had gesolliciteerd!! Dat gebeurde na de douche dat hij werd gebeld….Amazing this…want al heel lang werd hij constant afgewezen .…
Een ieder voelt zich Herboren!!!

Zoals ik al zei worden schieten te kort !! Want Jessica gave is heel breed. Ze kon ons haarfijn vertellen wat er precies mankeerde en hoe dat kwam !!
Jessica, we zijn zo blij. Je bent echt een Godsgeschenk voor ons !! We love you !! Je bent een reddende Engel voor ons !!

Medium Nieke

Valerie schreef op: 31-03-2016

Hey Nieke,
Jij bent zo een supertoffe vrouw die mensen echt terug goede hoop en moed kan geven om verder te gaan.
Ik zat echt in een dipje en ben heel blij dat ik met je kunnen praten heb. Jij bent een vrouw met een groot hart en mensenkennis.
Ik wist eerst niet wie ik moest contacteren op de lijn maar ben zo blij dat ik bij je uitgekomen ben. Je hoort me zeker nog.
Dikke kus,
Valerie

Medium Nieke

Veronika schreef op: 31-03-2016

Beste Nieke,
Dank je voor het zeer aangename gesprek. Ik had echt nood aan een goede babbel en steun. De twijfels die ik had over het pendelen, heb jij ongedaan gemaakt. U pendeltje klopte gelijk een bus. U zal zeker nog van me horen.
Lieve groetjes,
Veronika

Voedingsdeskundige Lida

Steven schreef op: 29-03-2016

Hallo Lida,
Ik moet je bekennen dat ik eerst wel een beetje m’n twijfels had of je voedingsadviezen ook bij mij snel tot duidelijke resultaten zouden leiden. Maar ik ben aangenaam verrast en wil dat daarom hier ook even melden. Ik merk dat ik, sinds ik ‘anders’ ben gaan eten (+bewegen), me een stuk energieker voel. En wat ook zo mooi is, dat ik veel sneller herstel na een ‘pittig’ avondje uit. Dat heb ik dit paasweekend nog eens duidelijk mogen ondervinden! Nogmaals bedankt voor de nieuwe inzichten.

Voedingsdeskundige Lida

Zon schreef op: 28-03-2016

Hallo lieve Lida
Dank je wel voor jou goede adviezen wat betreft mijn voeding, Maar!!! vooral jou advies op lichaamsbeweging
ik heb hier erg veel aan gehad, je bent een geweldige vrouw om mee te praten.
Ga je zeer zeker snel terug bellen
Lieve groet de ZON

Voedingsdeskundige Lida

Joke schreef op: 27-03-2016

Beste Lida,

Ik heb jou anderhalf week geleden gesproken en wilde je laten weten dat ik al leuk resultaat heb geboekt!
Bedankt voor je top adviezen Lida.

Groetjes Joke

Juniversel Mediums

Anoniem schreef op: 27-03-2016

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Happy Easter / Bon Pasku / bien Pascua / geseënde Paasfees / gëzuar Pashkët / فِصْح سعيد / ondo izan Bazko garaian / Pask Seder / честит Великден / 復活節快樂 / 復活節快樂 /
bona Pasqua / sretan Uskrs / Veselé Velikonoce / God Påske / Feliĉan Paskon / Häid lihavõttepühi / hyvää pääsiäistä / joyeuses Pâques / Cáisc Shona Dhuit/Dhaoibh
Beannachtaí na Cásca / boas Pascuas / frohe Ostern / Καλό Πάσχα / חג פסחא שמח /
īsṭar maṅgalamay ho / kellemes Húsvéti Ünnepeket / gledilega paska / Selamat Paskah / buona Pasqua / イースターおめでとう 행복한 부활절이 되시길 / prospera Pascha sit / priecīgas Lieldienas / su Šventom Velykom / L-Għid it-tajjeb / god påske / عيد پاک مبارک / Wesołych Świąt Wielkanocnych / Feliz Páscoa / īsṭar khuśyāṅvālā hove / Paşte fericit / с праздником Пасхи / срећан Ускрс / bona Pasqua / milostiplné prežitie Veľkonočných sviatkov / Vesele velikonočne praznike / felices Pascuas of feliz Pascua / heri kwa sikukuu ya Pasaka / glad Påsk / maligayang pasko ng pagkabuhay / สุขสันต์วันอีสเตอร์ / paskalya bayramınız kutlu olsun / З Великодніми святами / lesustanazäli yofik / Pasg Hapus / Eku odun ajinde.

Juniversel Mediums & Consulenten.

Medium Nieke

Gerda schreef op: 25-03-2016

Lieve Nieke,
Ik heb je vandaag gesproken en vindt je heel direct en erg krachtig!
Bedankt voor je steun en luisterend oor.
Ik ga je gauw weer eens bellen lieve Nieke.
Hartelijke groet Gerda.

Medium Angela

Aleida schreef op: 24-03-2016

Heb vanmorgen fijn gesprek gehad met Angela en ze heeft me zoveel duidelijkheid gegeven je zij ook dingen die Jessica al gezegt heeft je bent ook een topper bedankt voor de antwoorden op me vragen ben er heel blij mee 😘

Medium Jessica

Aleida schreef op: 24-03-2016

Super mooie website Jessica jij heb me zo goed geholpen en je bent ook nog een vriendin geworden je bent een topper😘😘😘

Medium Nieke schreef op: 18-03-2016

lieve Barbara , we kennen elkaar inderdaad al vele jaren en waardeer ten zeerste je vertrouwen in mij ik zal je je blijven ondersteunen meisje en geef de hoop nooit op dikke kus Nieke

Medium Noa

Tessa schreef op: 17-03-2016

Lieve Noa,

Gister gebeld met Jessica en zij zei gewoon exact dezelfde woorden en zinnen als jij al jaren tegen mij zegt. De weg is niet altijd makkelijke, maar telkens heb jij weer gelijk en zie jij het weer goed!Het geduld wat je met mij hebt, waardeer ik enorm! Dat Jessica gewoon exact dezelfde dingen voorspelt als jij, dat zegt gewoon dat jij vanaf het begin al puntgaaf bent en alles vanaf het begin al goed gezien hebt.

Noa, je bent echt een topper.. zo eerlijk en puur! Je denkt altijd mee met anderen en bovenal, je zit er altijd bovenop met je voorspellingen!!

Thanks lieverd, spreek je gauw weer!!

Medium Jessica

Tessa schreef op: 17-03-2016

Hey lieve Jessica,

Heb gisteravond uitvoerig met je gesproken over de man in mijn leven. Je hebt echt alles goed gehad! Je voelde ook mijn persoonlijke groei en dat ik steeds sterker word, ook voelde je hoe ik me voel tegenover hem. Maar het komt goed, hij komt terug! Maar voor nu gewoon de weg blijven bewandelen die ik nu bewandel! En dat ga ik ook zeker doen… dat gaat steeds beter :D!!!

Jessica is echt een aanrader, puur, eerlijk en bovenal zuiver!! Plus ook nog eens gezellig :)!!

Medium Nieke

Barbara schreef op: 16-03-2016

Lieve Nienke,
Wij kennen elkaar al vele jaren en je hebt mij altijd erg goed geholpen, niet alleen met adviezen maar ook met zorgvuldig te luisteren.
Ben zo blij voor je, dat je nu ook gewaardeerd wordt, dat verdien je.
Heel veel succes lieve Nienke.
Barbara.,

Geef een reactie