Juniversel Mediums

Box 12 Astrologe medium Ilona

Dag lief medemens,

Vanuit mijn hart en met behulp van mijn helpers en gidsen zal ik u zo goed mogelijk ondersteunen. Daarbij maak ik ondersteunend gebruik van diverse Kaartendecks en Orakels, Lenormand, Symbolontarot, Engelenkaarten en uiteraard de Astrologie.

Ik ben van kleins af aan al een Heldervoelend, wetend en horend medium. Destijds vond ik al het voelen en de signalen inclusief alle boodschappen afschuwelijk. Het heeft jaren geduurd voordat ik ermee kon omgaan. Nu is het mijn kracht en mag ik het gebruiken om u als medemens door uw proces te helpen.

Soms mag ik als 'doorgeef-luik' een boodschap overbrengen van een dierbare overledene. Aan de telefoon zal ik tijdens het gesprek healing sturen als dit nodig is. Daarnaast is een specifieke healing  Soul Body Fusion of  Aura/Chakra healing ook mogelijk en als Bachbloessem therapeute kan ik u adviseren.

Ik heb een zorgverlenende en begeleidende achtergrond. Nieuwetijdskinderen, autisme, adhd, dementie en coaching zijn mij bekend.

**IK WERK OP AFSPRAAK** (via het contactformulier kunt u een aanvraag doen)

Een warme groet,

Ilona

  • Een visje schreef op 22-09-2017 :
  • Lieve Ilona. Op advies van mijn vriendin ben ik ook een afspraak met jou gaan maken. Het was een mooie ervaring en ben blij dat ik je heb gesproken. Ontzettend bedankt voor alles.
  • Boogschutter schreef op 17-09-2017 :
  • Beste Ilona, Mijn bewondering voor het bijzondere consult! Je deed zeer treffende uitspraken en voor de komende maanden heb je meerdere voorspellingen gedaan. Ik zal over een tijdje weer een telefonische afspraak met je maken via Jessica. Erg fijn dat ik je op kort termijn kon spreken. Dank je wel. Hartelijke groet een Boogschutter.
  • N. schreef op 12-07-2016 :
  • Lieve Ilona, Een tijdje terug heb ik je gesproken en het was een zeer prettig gesprek, waarbij jij heel goed een beeld hebt gegeven over wat er in mijn leven speelt en je hebt me enorm veel info gegeven. Je hebt mij heel erg goed geholpen met betrekking tot mijn levenspad, maar ook de rouwproces waarin ik zit. Ik wil je daarvoor nog van harte bedanken en wens dat door jouw hulp meer mensen verlichting en inzicht kunnen vinden. Nogmaals enorm bedankt!!!!! Veel liefs!!!!