Juniversel Mediums

Wie is Juniversel

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Jessica Lang, geboren in Ede en ben van Indische afkomst.

Deo Volente-De Kracht Van Het Water by Jessica Lang-Juniversel

Met “De Kracht van het Licht, het Geestelijk opereren en het Water”, heb ik velen mensen van hun klachten af mogen helpen de afgelopen 26 jaar, wat door een vorm van Negativiteit veroorzaakt werd. Ik ben geboren met vele Gaven en reis hiervoor wereldwijd. Zo heb ik dankzij ‘de Kracht van boven’, mensen mogen helpen van Nederlandse, Indische, Manadonese, Molukse, Javaanse, Marokkaanse (berders & arabisch), Turkse, Antiliaanse, Surinaamse, Ghanese, Japanse, Nigeriaanse, Hawaiiaanse, Tunesische, Egyptische, Emiraatse, Saoedische, Chinese, Belgische, Franse, Duitse, Spaanse, Portugese, Zuid-Koreaanse, Tsjechische, Iraakse, Iraanse, Amerikaanse, Somalische, Algerijnse, Braziliaanse, Cubaanse, Jamaicaans, Griekse, Koerdische, Afghaanse, Hindoestaanse, Pakistaanse, Russische, Engelse, Poolse, Oostenrijkers, Joegoslavische, Italiaanse, Oekraïnse, Mexicaanse, Libanese, Libiërs, Syriërse, Albanese, Argentijnse, Australiërs, Noren, Zweedse, Bulgaarse, Costa Ricaanse, Nieuw-Zeelandse kom af.

Eind November 2013 heb ik een boek uitgebracht genaamd: “Deo Volente-De Kracht Van Het Water”. In dit boek zult u verschillende ervaringen gaan lezen van veelal onbekende, maar ook enkele bekende mensen. De mensen hebben in dit boek zelf hun Getuigenis geschreven!

 

Op 15 Augustus 2014 heb ik een persconferentie gehad in het Conrad Hotel in Dubai. Sindsdien heb ik een Ambassadeur, dus ben beschermd in dit land om vrij te mogen werken met mijn Gaven.

Klik op een foto…

 

Ook heb ik hier in Dubai, Fred Frenchy ontmoet, CEO of Fred Frenchy Corporation. Hij is International bookings-agent van o.a. Mike Tyson en van vele celebrities wereldwijd.

Klik op de volgende link: Book promotion by Fred Frenchy in Dubai

Klik op de volgende link: Fred Frenchy is talking about the treatment

 

In Januari 2015 heb ik in het maandblad De Moesson gestaan met een exclusief interview.

Klik op de volgende link: Indisch maandblad Moesson januari 2015

 

Een impressie:

  • Op de linkerfoto is een man te zien met duidelijke verschillen, van vóór zijn behandeling en direct ná de behandeling.
    Deze man had last van aangezichtspijn en werd veroorzaakt door een vorm van Negativiteit, vandaar dat ik het tijdens de behandeling, door Geestelijk te opereren, eruit kon halen.

 

 

  • Op de foto rechtsboven: Deze vrouw droeg weer een aan andere vorm van Negativiteit in en bij haar, wat zichtbaar o.a. ook meer rimpels veroorzaakte. Bovenste foto is ná de behandeling en onderste foto is van vóór de behandeling. Wederom heb ik Geestelijk opereren toegepast.

 

  • Op de foto’s hieronder: Deze vrouw had in haar handen ook een vorm van Negativiteit. Haar rechterhand heb ik zojuist al behandeld en haar linkerhand nog niet…

 

Wilt u vele Getuigenissen lezen, wat de mensen zelf  hebben geschreven? Bestellen kan o.a. via Bol.com.

Klik op de volgende link: Deo Volente- De Kracht Van Het Water

 

Mijn Facebook pagina Juniversel

Mijn LinkedIn pagina

Mijn Twitter pagina

 

IMG_2682

Warme groet, Jessica Lang